Cine Forum Cedesc. Aquest divendres: HAMBRE DE SOJA

cedescrI_276lbiQQXpNBxSPyNpCPPKZW5NttFV-lvjt_fcGGsN3SVo8JuDb9ZH6xbmt5Cv5yIGk3PwX6sy0ffOD0d8SJQdbSS8KXLKGcLmT8=s0-d-e1-ft

Documental HAMBRE DE SOJA (Fam de Soja), que analitza els efectes negatius del monocultiu de soja transgènica: Fam, desocupació, empobriment del sòl, contaminació per l’ús de glisofat, desforestació, etc. Fins i tot indaga sobre els prejudicis a la salut que pot generar el seu cultiu.

La pel·lícula, que només dura uns 50 minuts, es fica en tots aquests punts i si bé no aprofundeix cap, brinda un molt bon panorama del que implica aquest cultiu, com es va donar el seu desenvolupament, quin és el rol de Monsanto, què és la sembra directa,etc.

El seu argument és senzill: La producció de soja transgènica contamina el medi ambient, disminueix la fertilitat del sòl ja augmenta la desocupació entre els treballadors rurals.

A més brinda diferents veus, algunes que no acostumen a aparèixer en aquest tipus de pel·lícules, com ara productors que sí usen soja transgènica, encarregats de menjadors que la fan servir com a substitut de la carn, etc., que brinden punts de vista diferents a la situació.

Anuncis

Posted on gener 28, 2014, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: